Snabb leverans 

Bustrip Kiss Stockholm

1 095 kr
1/6 2013 Bustrip Kiss Stockholm
Available
Not available
Only a few left (13 items)
Not available
Product Description:
Ett av världens mest inflytelserika rockband genom tiderna kommer till Sverige

KISS kommer till Sverige för konserter på Friends Arena i Stockholm den första juni, samt på Sweden Rock Festival i Blekinge den 6 juni.

Biljetterna till Friends Arena släpps den 12 oktober kl 9.00. Biljetterna till Sweden Rock Festival är redan släppta.

Efter nära 40 år och över 90 miljoner sålda album fortsätter legenden KISS att växa från generation till generation. Ett band som har satt sitt spår i musikhistorien efter att de exploderade in på musikscenen på 1970-talet – det finns ett ”före KISS” och ett ”efter KISS”. Deras livekonserter innebar ett helt nytt sätt att uppleva musik; pyroteknik, ljusshow och rykande gitarrer är bara en liten del av anledningen till deras rykte som världens bästa liveband.

Med sitt tjugonde album ”Monster” kommer nu KISS tillbaka till Sverige för att spela alla deras klassiska hits just på det bombastiska och teatrala sätt som KISS-fans förväntar sig.
”Monster” släpptes förra veckan och mottogs med strålande recensioner och höga betyg. Aftonbladets Mattias Kling kallar det ”Klassisk shock ’n’ roll för 2010-talet” och ger albumet 4 av 5. Samma betyg ger Expressens Martin Carlsson och menar att albumet är årets största hårdrockssläpp.

Hängivenheten hos deras fans är helt unik: ”KISS ARMY” är en av planetens absolut största fan-klubbar. Det känns stort att nu kunna bekräfta att GeneSimmons, Paul Stanley, Eric Singer och Tommy Thayer äntligen är tillbaka!Item ID:
Kiss Bussresa Stockholm-1


Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart