Snabb leverans 

Tjeckien Trip

2 995 kr
20/4 2011 Påsk Trip to Tjeckien Trip to Ceska Lipa ,Liberec and Praha
Not available
Product Description:
5 dagar Tjeckien ....Ceska Lipa, Liberec och huvudstaden Prague!


Huvudstad:Prague
Nationaldag:28 oktober
I luren: Landsnummer +420
Yta:78 866 km² , 10,2 milj. invånare.
Geografi:
Högsta punkt: Snezka
Längsta flod:Vltava
Största sjö: Lipno
Valuta:Tjeckisk Krona
Språk:Tjeckiska


Ceská Lipa Kahan Hotel Tjeckien 6 dagar nya rummen 2995/p.p
inkl fritt mat halvpension öl och vin på hotellet.

Utflyckter tillkommer kostnad på från 150-300 svkrI priset ingår bussresa, färjeavgifter, vägavgifter, plats i dubbelrum, helpension,fritt öl och vin på hotellet.


BOKA DIN RESA HÄR
Busslinje 1

Oskarsnamn, Mönsterås, Ålem, Kalmar, Nybro, Eriksmåla, Lessebo, Växsjö, Alvesta och Ljungby,Helsingborg
Busslinje 2

Tranås, Eksjö, Nässjö, Jönköping, Torsvik, Skillingaryd, Hillerstorp, Gnosjö, Värnamo och Ljungby,Helsingborg

Busslinje 3

Borås, Ulricehamn, Tranemo, Gislaved, Anderstorp och Bredaryd

Bussar kommer även att gå via Göteborg,Varberg,Falkenberg och Halmstad.

Dag 1. Avresa kväll till Helsingborg. Där vi tar färjan över till Helsingborg och åker vidare genom Danmark till Gedser eller Rödby. Där väntar nästa färja som tar oss till Tyskland. Därefter kör vi genom Tyskland ner förbi Berlin och vidare till Tjeckien.

Dag 2. Vi beräknar vara framme vid lunchtid i staden Ceská Lipa som ligger i norra Tjeckien omgiven av berg och slott, 9 mil från Prag. Där checkar vi in på hotell Kahan. Ett fräscht enklare hotell ca 15 min gångavstånd till centrum. På hotellet bor vi i dubbelrum med helpension, Fritt öl och vin varje kväll. Två rum har en gemensam hall. Delar dusch, toalett och tvättrum, även kylskåp i hallen. Att ha ”egen” hall kostar 200:- extra, och går att ordna i mån av plats.

Dag 3. Dagsutflykt till Novi Bor och Liberec som ligger i det ”Bömiska paradiset” där kan man köpa kristall, granater och porslin till mycket brea pris, vi åker linbana upp på berget Jezted där vi kan njuta av vacker utsikt över Liberec. Lunch för den som vill äta en tre rätters meny på en trevlig restaurang så kostar den 60:- Därefter är det tid för Shopping på Hyper Nova stormarknad. Vi är tillbaka på hotellet lagom till middagen och kvällens dans på hotellet.

Dag 4. Dagsutflykten till Prag där vi får en guidad stadsrundtur. Om tiden räcker till så besöker vi även den stora marknaden. Vi är tillbacka i Ceská Lipa till middag på hotellet. På kvällen är det dans på hotellet.

Dag 5. Vi lämnar hotellet tidig morgon efter frukost för att börja vår resa hem. Resan går genom Tyskland upp till Rostock där färjan väntar. Sedan kör vi genom Danmark till Helsingör och färja till Helsingborg, beräknar vara hemma strax efter midnatt.

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart